Kalender

NDT-Konferansen 2019, 26.05 - 28.05, Quality Hotel Fredrikstad

Omtale Påmelding

Norsk Forening for Ikke-destruktiv Prøving (NDT-Foreningen) ble startet 1972, så i 2019 er det derfor 46. gang den årlige NDT-konferansen arrangeres.

Foreningen ser det som en stor oppgave å gi informasjon om NDT i form av konferanser og seminarer, der både nasjonale og internasjonale forelesere presenterer de siste nyheter innenfor NDT, og nye erfaringer med tradisjonell NDT.

Det vil som vanlig bli arrangert utstilling av NDT-utstyr også ved årets konferanse, der blant annet en rekke leverandører i Norge vil være representert. 

Konferansen henvender seg til alle som arbeider innen fagområdet NDT og kvalitetssikring, produktkontroll, skoleverk, konsulentvirksomhet, forskning, og som ønsker å holde seg informert om den siste utvikling på området.

I forkant av årets bedriftsbesøk hos Hydrolift kommer Bård Eker for å holde foredraget "action". Dette blir et spennende foredrag hvor vi blant annet får innsikt i historien om hva som har gjort industridesigner- og gründeren til en av Skandinavias mest suksessfulle og etterspurte entrepenører. 

Klikk her for å lese hele programmet

Klikk her for påmelding

Klikk her for å lese årsberetningen for 2018

[ Tilbake ]

image description